Leden van Avalon-Sports geven groen licht.

Op de Algemene ledenvergadering van woensdag 17 april gingen alle aanwezige leden akkoord dat het bestuur door kan gaan met de realisatie van een overdekte accommodatie voor zowel de jeu de boules al het boogschieten op het huidige terrein van Avalon-Sports.


Bestuursleden gezocht.

We zijn dringend op zoek naar een nieuwe voorzitter en 3 algemene bestuursleden. Eric Bastide stopt als voorzitter …….Eric Bastide blijft zich focussen op de clinics en cursussen. Hiervoor is hij wel opzoek naar ondersteuning/hulp zodat hij dit niet alleen hoeft te doen. Wie kan en wil Eric hiermee helpen? Graag melden bij Eric.

Ook zoeken we nog hulp voor het openen van de schietbaan op de zaterdagmiddag.


 

Mededelingen

Wijzigingen adresgegevens

Een verhuizing, een nieuwe telefoon of een ander email adres.
Gegevens veranderen regelmatig in de loop der tijd.

Voor onze vereniging is het belangrijk dat wij in het bezit zijn van de actuele gegevens, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van alle activiteiten van Avalon-Sports.

De door u ingevulde gegevens op het formulier worden verstuurd naar de secretaris van Avalon-Sports.

Wijziging adres en E-mail

 

Verificatie

 

Evenementen

Voor het houden van een evenement, is het noodzakelijk dat u dit schriftelijk indient. U dient hiervoor het aanvraagformulier in te vullen. Het formulier dient minimaal 4 weken voor aanvang van het evenement in ons bezit te zijn.

Voordat u het formulier indient is het raadzaam om de evenementenkalender na te kijken of de gewenste datum beschikbaar is.

Evenementenkalender

 

Naar het aanvraagformulier. Aanvraag evenement