Lid worden

Iedereen, van jong tot oud kan lid worden van Avalon Sports.

Boogschieten

Vanwege veiligheidsredenen stellen we enkele eisen aan het lidmaatschap voor boogschieten.

Om zelfstandig te kunnen schieten bij Avalon Sports moet je minstens 10 jaar oud en schietvaardig zijn. Dat betekend dat je veilig kan schieten en ervaring hebt in handboogschieten. Dit kan bijvoorbeeld omdat je lid bent geweest bij een andere handboogvereniging.

Als je niet schietvaardig bent dan moet je de basiscursus volgen. In de basiscursus leer je de beginselen van goed en veilig schieten en welke disciplines en soorten bogen er zijn. Na het afronden van de basiscursus kun je lid worden.

De basiscursus wordt vier keer per jaar gegeven. De cursus kost €80,- en bestaat uit tien lessen op de zaterdag van 09.30 tot 11.00 uur. De basiscursus moet één keer doorlopen worden en na een succesvolle afronding van de cursus kun je lid worden van Avalon Sports. Tijdens de cursus maak je gebruik van onze materialen

Ben je al schietvaardig?

Gaaf! We willen dat vanwege de veiligheid voor andere schutters wel even vaststellen middels een schiettest. Hiervoor moet je in bezit zijn van je eigen uitrusting.

Meld je aan voor een schiettest

Nog niet schietvaardig?

Dan moet je de basiscursus volgen. In de basiscursus leer je de beginselen van goed en veilig schieten en welke disciplines en soorten bogen er zijn. De basiscursus kost €80,-

Lees meer over de basiscursus

Heb je de schiettest gehad?

Gefeliciteerd! Als de schiettest met een voldoende is beoordeeld dan mag je bij ons komen boogschieten! Je hoeft geen basiscursus te volgen. Nu mag je jezelf aanmelden via de onderstaande link.

Word lid

Petanque

Word lid

Petanque kent geen toelatings eisen. Je mag je dus meteen inschrijven!

Word lid

Meer weten?

WIl je nog meer informatie hebben voordat je een beslissing maakt? Bekijk dan de Petanque pagina.

Meer informatie