Nieuwe leden

Deze cursus is door te weinig vrijwilligers voor onbepaalde tijd stop gezet.

Voor nieuwe leden bieden wij een intensieve cursus van 8 weken aan op de woensdag- en vrijdagavond. De cursus omvat zowel schiet-technische als materialenkennis en is een must voor elke beginnende boogschutter. De prijs is € 80,-; daarvoor krijg je de beschikking over een verenigingsboog, 3 pijlen, een vingertap, armbeschermer en elke les persoonlijke begeleiding van één van onze gediplomeerde trainers!

 

Doelgroep

Handboogschieten is een sport voor jongens en meisjes. Je schiet bij onze vereniging op doelen én op kunststof dieren wel tot 35 meter ver. Op elke woensdag van 16:00 tot 17:00 uur is er een training voor jongeren tussen 12 en 18. De nadruk in de groep van maximaal 12 deelnemers ligt op individuele begeleiding in een veilige omgeving met ervaren trainers.

Het doel is plezier met elkaar beleven aan handboogschieten.

Vrijwilligers zijn voor veel organisaties onmisbaar. Ook bij Avalon-Sports zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers. Als u wat vrije tijd over hebt meld u dan aan als vrijwilliger.

Doelgroep cursus

Door invulling van dit formulier wordt ondergetekende geacht bekend te zijn en akkoord te gaan met de inhoud en de automatische incasso.

Aanmelden cursus boogschieten spec. doelgroep

 

Verificatie