Begeleid boogschieten voor jongeren

Uniek Sporten

Bij Avalon Sports is de de gelegenheid het boogschieten te beoefenen voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die wat meer aandacht vragen of een rustiger en/of gestructureerde omgeving nodig hebben.

Gezelligheid is belangrijk 
Er worden regelmatig kleine schietwedstrijden met elkaar georganiseerd. Op de woensdagmiddaggroep zijn er ook activiteiten, die we samen bedenken en organiseren zoals larpen: dat is schieten met een pijl met rubberen bal waarmee je op de ander, met gepaste afstand, kunt beschieten. Dit doen we op ons tweede nieuwe veld, voorheen korfbalvelden “sportvelden de maten”, of Run- Archery dat is een ronde hardlopen en daarna schieten op een doel.

Is dit iets voor jou? 
Dan ben je van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. De eerste keren (6x) zes keer kun mag je als kennismaking meedoen om te ervaren of deze sport wellicht jouw sport is. Als dit zo is dan mag je 3 maanden lang een boog van de vereniging gebruiken. Na de zes keer ‘snuffelen’ moet je wel je eigen pijlen, armbeschermer en vingertab aanschaffen. Dat kan via de vereniging.

Onze trainers

Op dit uur zijn 2 vaste trainers beschikbaar voor meer informatie. Je kunt kunt hen rechtstreeks benaderen via de onderstaande telefoonnummers.

Theo Terpstra

Eduard Sipman