Corona 5K Challenge

Hallo Sportliefhebbers,

De wedstrijdplanning voor het Run-Archery seizoen 2020 staat natuurlijk ook volledig op de kop. Werder en Lichtenvoorde waren al afgelast in verband met Corona. We hadden nog hoop op het doorgaan van de wedstrijd in Roermond op 20 juni. Door het verbod op evenementen voor senioren kan ook deze wedstrijd in Roermond nu niet doorgaan. Dit geeft duidelijkheid en houdt in dat ook het CUP klassement voor 2020 vervalt en dat we ons nu kunnen focussen op de NK’s in het najaar: 26 september in Zoetermeer en het NK Run-Archery over de sprintafstand in Oirschot op 17 oktober.


Ondertussen voor alle vrienden van boogschieten en Run-Archery: houdt afstand, pas goed op jezelf en je naasten en blijf gezond!!


Run-Archers hebben een groot voordeel; boogschieten op de club gaat nu niet, maar je kunt wel hardlopen. Tip: Werk aan je conditie, fitheid en vooral ook weerstand: dus ga alleen of met een paar man regelmatig hardlopen! Heerlijk buiten. Liefst in de ontluikende natuur en met door omstandigheden frissere lucht.

Corona 5K Challenge (C5KC)

Om te kijken waar je staat en om jezelf en anderen uit te dagen is het een goed idee om mee te doen aan deze uitdaging en je resultaten te delen.

Spelregels

5 kilometer

Loop 5 kilometer solo.

Deel

Met runarchery@st-switbertus.nl (liefst via screenshot runkeeper of Strava)

Zo vaak als je wilt

Dit mag zo vaak als je wilt: het stimuleert om jezelf te verbeteren

Actuele stand

In een nieuwsartikel op de NHB-site wordt de actuele stand bijgehouden

Voor iedereen

De C5KC is niet alleen voor Run-Archers maar voor alle boogschutters

Telefoonnummer

Wanneer je ook je mobiel nummer opgeeft maken we een WA-groep voor de C5KC

Meedoen is het belangrijkste

Er wordt wel een klassement bijgehouden maar het gaat niet om de snelste tijd; meedoen is het belangrijkste; het gaat om je eigen gezondheid

Het klassement wordt gepubliceerd en steeds bijgewerkt. 

Deze kun je vinden op de NHB site. 

Ga naar klassement