NIEUWE WEBSITE

& Even voorstellen

EVEN VOORSTELLEN

 
Hallo! Ik ben Joram Sjamaar. Velen van jullie zullen mij al kennen. 
Ik ben begin november 2017 begonnen met boogschieten bij Avalon Sports. Ik schiet recurve met vizier en heb het erg naar mijn zin! Op 12 juni wordt ik alweer 21 jaar oud. Naast boogschieten heb ik nog een grote hobby. Namelijk, motorrijden. Ik rij op een gele Suzuki SV650 uit 2002. Die je ongetwijfeld hebt zien staan.
 

Na het vertrek van Henk, ben ik door Rob aangesteld als de nieuwe webmaster. Dit door mijn achtergrond met websites maken en mijn ICT opleiding. Mijn doel voor de site is om deze levendig te maken! Dit wil ik gaan doen met zoveel mogelijk input van leden die ik kan krijgen. Vind je dus dat er iets mist op de website? Of vind je iets niet goed? Laat het me dan weten! Deze website is van en voor de club! Jullie mogen dus meebeslissen!

DE NIEUWE WEBSITE

De oude website was erg traag, overvol met (onnodige) plugins en er zat veelte veel informatie op. De nieuwe website is compleet opnieuw opgebouwd. En deze is nog niet helemaal af.

Dat betekend dus dat er gedurdende de tijd, er in gestaagd tempo, pagina’s en content bijkomen. Ook wil ik een nieuw onderdeel introduceren. Namelijk de ‘nieuws’ pagina. Hier worden alle nieuwtjes, toernooien en medelelingen geplaatst van Avalon Sports.

Het doel is dan ook dat de ‘Nieuws’ pagina een centrale bron wordt van informatie bij Avalon Sports. Is er iets nieuws? Dan staat het op de site. Oude toernooien heb ik (nog) niet overgenomen.

Ik heb een suggestie!

Heb je een suggestie voor de site? Of ondervindt je problemen ergens mee? Laat het me dan weten en we gaan er samen mee aan de slag!